Donate to Ukraine 🇺🇦

Doneer eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, QR-code of een online betaalverzoek. Heeft u een vraag of wilt u als bedrijf goederen leveren? Stuur via deze pagina een bericht of bel direct naar +31 (0)6 2421 9239.

Rekening: NL12INGB0674678842
BIC/Swift: INGBNL2A
T.n.v.: Stichting de Leeuw Kyiv

Klik
hier voor de gegevens van Stichting de Leeuw Kyiv.

Payment via payment requestPaying with PayPal
Scan the QR code and pay easily via iDeal.

Valkenpower steunt De Leeuw Kyiv met generatoren

Valkenpower B.V. steunt De Leeuw Kyiv met generatoren in reactie op de Damramp bij Kherson.

Een explosie in de waterkrachtcentrale Kakhovka in de Oekraïense regio Kherson heeft geleid tot een verwoestende overstroming van het reservoir, waardoor grote overstromingen zijn ontstaan langs de kustlijn van de Dnjepr. Tragisch genoeg zijn meer dan 16.000 mensen uit hun huizen verdreven.

Deze ramp heeft ook geleid tot ernstige problemen in de regio Kherson en aangrenzende gebieden. Door de vernietiging van lokale hoogspanningslijnen zullen naar verwachting ongeveer 20.000 mensen zonder stroom komen te zitten. Ook de watervoorziening zal waarschijnlijk worden onderbroken door het weglekken van het reservoir.

Als reactie op deze ramp werkt De Leeuw Kyiv samen met Valkenpower B.V. om essentiële humanitaire hulp te bieden aan Oekraïne.

We erkennen de ernst van deze crisis en doen er alles aan om de getroffen mensen in Oekraïne te helpen. De Leeuw Kyiv is hiervoor Valkenpower zeer dankbaar.