Donate to Ukraine 🇺🇦

Doneer eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, QR-code of een online betaalverzoek. Heeft u een vraag of wilt u als bedrijf goederen leveren? Stuur via deze pagina een bericht of bel direct naar +31 (0)6 2421 9239.

Rekening: NL12INGB0674678842
BIC/Swift: INGBNL2A
T.n.v.: Stichting de Leeuw Kyiv

Klik
hier voor de gegevens van Stichting de Leeuw Kyiv.

Payment via payment requestPaying with PayPal
Scan the QR code and pay easily via iDeal.

Arno vertelt op Radio 1 Journaal over Heatpacks for Ukraine

Collega Arno Klijbroek vertelt over onze nieuwe actie 'Heatpacks for Ukraine' op het Radio 1 Journaal.

Collega Arno Klijbroek werd op Tweede Kerstdag geïnterviewd voor het Radio 1 Journaal over onze nieuwe fundraiseractie 'Heatpacks for Ukraine'. Vanwege het vroege uur plaatsen we het interview hier nogmaals.

Oekraïne beleeft nu de tweede ijskoude oorlogswinter op rij. Op plekken dicht bij het front is er geen elektriciteit of verwarming, maar er wonen nog steeds mensen die niet weg kunnen of willen. Ook de dappere verdedigers van de Oekraïense strijdkrachten zitten in kille, vochtige loopgraven en bunkers.

De Leeuw Kyiv gaat grote aantallen Heat Packs leveren in Oost Oekraïne die handen, voeten en lichaam warm houden. Deze hebben het voordeel dat ze klein, licht en gemakkelijk te transporteren zijn. Ook zijn ze goedkoop en eenvoudig in gebruik. Ze worden lokaal ingekocht en wij willen graag 100.000 Heatpacks aanschaffen!

Voor 1 Euro houdt u 1 persoon een dag lang warm!

Namens de Leeuw Kyiv en iedereen die wij gaan helpen: Alvast heel erg veel dank voor je donatie!