Donate to Ukraine 🇺🇦

Doneer eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, QR-code of een online betaalverzoek. Heeft u een vraag of wilt u als bedrijf goederen leveren? Stuur via deze pagina een bericht of bel direct naar +31 (0)6 2421 9239.

Rekening: NL12INGB0674678842
BIC/Swift: INGBNL2A
T.n.v.: Stichting de Leeuw Kyiv

Klik
hier voor de gegevens van Stichting de Leeuw Kyiv.

Payment via payment requestPaying with PayPal
Scan the QR code and pay easily via iDeal.

"Arno helpt Oekraïne non-stop" - interview op NH Nieuws

Omroep NH Nieuws sprak met collega Arno naar aanleiding van de de aankoop van onze nieuwe pick-up truck.

Omroep NH Nieuws sprak met collega Arno naar aanleiding van de de aankoop van onze nieuwe pick-up truck. Deze rijdt hij binnenkort naar Oekraïne waar die wordt overgedragen aan het leger bij Kharkiv. Daar wordt ie ingezet in de logistiek, voor aanvoer van materialen en voor het vervoer van gewonden. Ook is de blijvende steun mentaal belangrijk voor Oekraïners. "De oorlog is altijd aanwezig, je staat er mee op en je gaat er mee naar bed. Het kost honderden levens per dag. Honderden bommen en raketten, duizenden granaten worden er afgeschoten. Het is meedogenloos", zegt Arno.

De Leeuw Kyiv is altijd op zoek naar (diesel) auto's/suv's/busjes voor Oekraïne. Heb je een wagen die je aan ons wil aanbieden neem dan contact met ons op. Of doneer via de doneerknop rechtsboven, zodat wij auto's kunnen aankopen. Heel veel dank voor je steun!